"Уимбълдън": Закуска на тревата и няколко ракети – фаворитите на WINBET

Остават броени дни до старта на “Уимбълдън” - най-престижният турнир на трева в тенис календара и един от четирите от Големия шлем. Най-добрите играчи в света ще си оспорват престижния трофей в британската столица, а по традиция тревната настилка предполага бърз и атрактивен за зрителите тенис.

Много хора са готови да направят своите тенис залози, а в игрални сайтове като WINBET могат да бъдат открити и супер завишени коефициенти в определени случаи.

Но кои са фаворитите за спечелване на трофея на “Уимбълдън”? Ето някои от тях:

Новак Джокович

След като спечели “Ролан Гарос”, Новак Джокович е вече официално тенисистът с най-много завоювани трофеи от Големия шлем при мъжете. Сърбинът е печелил “Уимбълдън” седем пъти в кариерата си, като за последно това се случи през миналата година. Макар и вече 36-годишен, Джокович продължава да бъде най-добрият тенисист в света. И абсолютен фаворит №1 за спечелване на следващия турнир от шлема.

Карлос Алкарас

Макар и като испанец да е специалист на червени кортове, Карлос Алкарас е настоящият №2 в света и един от фаворитите за титлата в Лондон. Неговото най-добро постижение е достигане на четвърти кръг, което се случи през миналата година. 20-годишният ибериец ще опита да докаже, че може да играе отличен тенис и на трева.

Даниил Медведев

Световният №3 Данийл Медведев също има достигането на четвърти кръг като най-добро постижение на “Уимбълдън”. 27-годишният руснак обаче е №3 в света и също е жаден за доказване на свещената трева в Лондон. Очаква се той да се е подготвил възможно най-добре за предстоящия турнир, а това да си проличи от резултатите му.

Александър Зверев

26-годишният германец изпадна от Топ 20 на световния мъжки тенис, но участието му на “Уимбълдън” е отличен шанс за него да се завърне сред най-добрите в света. През 2017 и 2021 година Зверев достигна четвърти кръг на “Уимбълдън”, но сега той има възможност да подобри това свое постижение. Стига да е в добра физическа форма, Саша Зверев може да се окаже сериозно препятствие за всеки друг тенисист.

Персонален Power Boost на winbet.bg

Персонален Power Boost е промо оферта на WINBET, при която потребителят може сам да избере събитие, при което той ще получи завишен коефициент от страна на оператора. Единственото условие за това е той да е поставил залози на стойност поне 50 лева за предходния месец.

Поискай пазар

Често при игралните сайтове се стига до ситуация, при която желаният от потребителя пазар за определено събитие липсва. Това може да бъде поправено чрез функцията “Поискай пазар” на WINBET. Тук всеки играч може да се обърне към игралния сайт и да си поиска пазар за дадено събитие.

Ранно изплащане

Ранно изплащане” е една от функциите за спортни залози, които са изключително полезни за потребителите. При тях залогът на играча се затваря автоматично в ситуация, когато подкрепеният от него отбор поведе с определен брой голове или точки. Това предпазва потребителите от евентуална изненада, при която натрупаната преднина е загубена впоследствие.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Още от Тенис

Виж всички