Везенков е готов на всичко, за да играе в третия мач

Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков ще направи всичко възможно, за да се възстанови за третия мач от финалната серия с Панатинайкос, който ще се проведе в неделя от 21:15 часа българско време. Както е известно, още по време на вчерашния двубой с “детелините” най-полезният играч в Евролигата е напуснал залата и се е отправил към болницата, където е било установено, че той е получил костен оток в задната част на коляното.

Моментът, в който Везенков се контузи

Травмата обаче не е тежка и посред нощ Везенков се е завърнал в залата на Олимпиакос, като до 2:00 часа сутринта той е останал там, за да се подлага на терапия с помощта на медицинския щаб на “червено-белите”, съобщават колегите от Sportal.gr. Желанието на най-полезния играч в Евролигата е да се възстанови възможно най-бързо, за да помогне на отбора си в ключовия трети мач в неделя вечер.

Олимпиакос загуби и Везенков, и втория мач с Панатинайкос

Снощи Олимпиакос остана както без него, така и без Томас Уолкъп и Костас Слукас, но въпреки всичките липси тимът на Йоргос Барцокас бе на крачка от победата в двубоя. Олимпиакос водеше с точка 16 секунди преди финалната серина, когато Матеуш Понитка показа хладнокръвие и отбеляза победната тройка за крайното 65:67.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти