Левски си връща трима

Трима състезатели се завръщат във волейболния отбор на Левски София за новия сезон. Старши треньорът Николай Желязков ще разчита на Дамян Колев, Преслав Петков и Николай Стефанов, съобщиха от клуба.

Левски подписа договор с бразилски централен блокировач

Либерото Колев бе преотстъпен в Раковски 1964 (Севлиево), с който спечели титлата на Висшата лига и промоция за Efbet Супер Волей. Центърът Петков и посрещачът Стефанов пък играха за Пирин (Разлог) и се представиха на добро ниво. Очаква се за старта на подготовката да бъде на линия и диагоналът Кристиан Титрийски, който пропусна целия сезон заради проблеми с коленете. 202-сантиметровият диагонал обаче вече тренира на пълни обороти и от клуба се надяват да бъде силна конкуренция на Венислав Антов след лятото с националния отбор до 19 години.

Алехандро Торо остава в Левски още един сезон

В състава остават опитните Владислав Иванов, Светослав Гоцев и Алехандро Торо, а мястото на напусналия по посока САЩ Лазар Бучков ще заеме бразилецът Майкон Морейра. Ще се разчита много и на показалите голямо израстване младежки национали Венислав Антов, Владимир Гърков, Симеон Николов, Стоил Палев, Александър Къндев и Костадин Козелов.

На практика селекцията в тима приключи малко след края на сезона, а някои от талантливите играчи на отбора отново ще бъдат преотстъпени, за да трупат игрови опит.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти