Тен Хаг с добри новини: Ериксен се завръща

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пореден път заяви, че продължава да изгражда манталитет на победител в своя тим и изисква от играчите да продължат да поддържат високото ниво, тъй като така се печелят трофеи. Нидерландецът потвърди още, че Кристиан Ериксен най-вероятно ще е част от групата на тима утре срещу Евертън, след като лекуваше контузия от януари, но Люк Шоу няма да е на разположение.

Кандидатите за Манчестър Юнайтед очакват отговор на последните си оферти до края на седмицата

“Люк Шоу няма да е на разположение за утрешния мач. През следващата седмица ще видим как се развива неговото състояние, но добрата новина е, че Кристиан Ериксен се вече тренира и ще бъде с отбора. Бях много ядосан за влизането срещу него. Имахме чувството, че ще е аут до края на сезона, но той работеше много и се справи добре и вече е на разположение за последните мачове. Трябва да продължим да показваме високо ниво във всеки мач. Това трябва да е стандартът и играчите трябва да носят тази отговорност, когато играят за Манчестър Юнайтед. Трябва да създадем култура и високи стандарти. За футболисти, които се борят за трофеи, за Премиър лийг, трябва да покажем нужното постоянство. Наша работа е да изградим този манталитет,” обясни нидерландецът.

Хора от правителството имат притеснения относно фаворита за нов собственик на Манчестър Юнайтед

След това Тен Хаг похвали представянето на Евертън след назначаването на Шон Дайч.

“Той върши страхотна работа. Неговият отбор е изключителен във физическо отношение, те са много здрави и дава всичко от себе си, така че ще трябва да се справим с това,” заяви Тен Хаг.

Още от Футбол свят

Виж всички