Григор сформира звезден дует с Пинк в Индиън Уелс

 Най-добрият български тенисист Григор Димитров и се включи в благотворителното шоу събитие Desert Smash, предхождащо “Мастърс” турнира в Индиън Уелс.

Първата ни ракета влезе в ролята на треньор на американска поп, рок, R'n'B и соул изпълнителка Пинг, а след това си партнира с нея в мач срещу двукратната шампионка на Australian Open Виктория Азаренка и певеца Робин Тик.

“Да пееш е много по-лесно“, призна при едно от разиграванията Пинк, която от време на време издаваше писъци, когато топката летеше към нея. “Това е толкова страшно“, извика тя и предизвика бурен смях сред публиката, в която имаше много зрители, облечени в розово в нейна чест.

Въпреки че загубиха Григор и Пинг много се забавляваха. Освен Димитров и Азаренка, в събитието се включиха още Каспер Рууд, Франсис Тиаго, Джак Сок, Дона Векич и Марта Костюк.

Тази година шоуто Desert Smash събираше средства за фондацията Playing for Change, която помага за музикално образование на деца.

Григор Димитров ще започне участието си на Индиън Уелс в петък. Той ще се изправи срещу победителя от мача италианеца Лоренцо Сонего и австралиеца Джейсън Кълбър, като и двамата са непознати съперници за българския ас.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти