Агентът на Чалханоолу призна за преговори с Интер

Агентът на Хакан Чалханоолу Горан Стипич потвърди информациите от последните дни, че води преговори с шефовете на Интер за подновяване на договора на своя клиент. Настоящият контракт на 29-годишния плеймейкър е до лятото на 2024 година, но в клуба са много доволни от него и искат да гообвържат дългосрочно.

"Водим разговори, не сме си поставяли крайна дата. Признавам честно, че няма никакво напрежение. Ще имаме и други срещи и няма нужда да пришпорваме нещата. Чалха е щастлив, доволен е от играта си и се чувства добре в Интер. Той е щастлив, че има важна роля в отбора. През март отново ще седнем на масата и ще продължим разговорите", призна Стипич пред "Тутомеркато".

Интер работи по подновяване на договорите на двама важни играчи

"Още от детството си, от времето в Карлсруе, той обича да играе с топката, да бъде нещо като "куотърбек". Той играе на позицията, на която действаше Пирло, а двамата имат и сходни характеристики. Те са спокойни, никога агресивни, големи стратези, винаги фокусирани. Повтарям: той е много щастлив как се развиват нещата в клуба", допълни агентът.

Още от Футбол свят

Виж всички