Пиер Гасли: Не съм Брад Пит!

Новият пилот на Алпин Пиер Гасли обяви, че “не е Брад Пит” като коментира твърденията на продуцента на поредицата Drive to Survive, че може да замести Дениъл Рикардо като водеща фигура в сериала на Нетфликс.

Кариерата на Гасли е много добре документирана в поредицата - при премиерата на първия сезон Гасли беше пилот на Торо Росо, след това премина в Ред Бул, откъдето обаче го върнаха пак във втория тим на компанията. Освен това, сериалът акцентира и върху трагичната смърт на приятели на Гасли Антоан Юбер на “Спа”, точно преди победата на Пиер на “Монца” през 2020 година. Разбира се, това се отрази много добре на популярността на Гасли, а продуцентът Пол Мартин обясни, че французинът е важен за сериала.

“Ние сме вече емоционално привързани към Пиер, видяхме как той преодоля някои невероятни трудности - обясни Мартин. - Наистина смятам, че той може да запълни празнината, която остави Рикардо.”

Алпин ще има подобрения за Гран При на Бахрейн

Тогава Гасли отвърна с репликата, че не е Брад Пит, но призна, че му е приятно да получава такова признание.

Окон: С Гасли никога няма да сме приятели

“Аз съм си Пиер Гасли. Опитвам се да съм себе си, както и да съдействам на снимачния екип. Мисля, че от Нетфликс показаха доста добре моята история във Формула 1, като последните 5 години бяха доста напрегнати, но съм сигурен, че и следващите пет ще са много интересни. Но със сигурност Рикардо ще ни липсва.”

Нетфликс: Без Рикардо нямаше да има Drive to Survive

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти