Спечелената Купа на 15 май е любимият спомен на Патрик-Габриел Галчев и Пламен Андреев

Двама от младите футболисти на Левски Патрик-Габриел Галчев и Пламен Андреев дадоха блиц интервю за клубната телевизия. Дуото бе единодушно, че любимият им спомен със синята фланелка е спечелването на Купата срещу ЦСКА - София на 15 май.

Двамата разкриха за какво мечтаят, запяха любимите си песни на агитката и отправиха пожелание към привържениците на Левски.

Ръководството на Левски отказа две оферти за Пламен Андреев

Галчев сподели, че мечтае да стигне до Топ 5 първенствата в Европа. Любимият му мач от миналото е победата над Удинезе с 2:1, а любимият футболист - Наско Сираков. За него това да носи синята фланелка е гордост и чест. Защитникът заяви, че конкуренцията го вдъхновява и описа Пламен Андреев с една дума като "бъдещето".

Мъри и Ивков ще плащат неустойки

Вратарят и капитан на отбора мечтае да играе голям футбол, а любимият му двубой е историческият успех над ЦСКА със 7:2. Димитър Иванков е любимият му футболист и разкри, че семейството го вдъхновява. Носенето на фланелката на Левски за него е мечта, а думата, с която той описа своя съотборник Патрик-Габриел, е широкоскроен.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти