Изказване на Пламен Константинов стана хит №1 в Русия

Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол за мъже Пламен Константинов бе доста ядосан след домакинската загуба на неговия Локомотив (Новосибирск) от шампиона Динамо (Москва), с Цветан Соколов, с 0:3 (21:25, 18:25, 17:25).

“Показаха безгръбначност на терена. Мисля, че е време да се вземат определени мерки, ние сме твърде демократични и добри към играчите. В крайна сметка ние не сме благотворителна организация - тук трябва всеки да си отработи своето. Без желание, без борба не може да се играе в такава зала, срамно е пред феновете. Мен ме е срам от играта ни от феновете. Провалихме се на сервис и на посрещане. Без тези два елемента не може да победиш никой от Топ 3, а Динамо по никакъв начин”, заяви Пламен Константинов след двубоя.

Цветан Соколов с 14 точки, Динамо срази Локомотив на Пламен Константинов в Новосибирск

Това негово изказване стана Хит №1 в седмичната класация на авторитетното руско онлайн издание “БО Спорт”.

Срещата между вицешампиона Локомотив и шампиона Динамо бе наблюдавана от 5000 зрители в “Локомотив Арена” в Новосибирск.

Локомотив не можа да зарадва своите фенове. Отборът не успя да се справи с най-мощния сервис в лигата, допусна 11 аса и показа само 25% от положителния прием.

„Или се криеш от топката, или тя отскача от теб като от дърво“, каза Пламен Константинов на своите волейболисти при едно от прекъсванията.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти