Карим Бензема игра в тайна контрола днес

Карим Бензема, за когото се твърди, че може сензационно да се появи на финала на Мондиала в неделя, днес се пусна в игра за Реал Мадрид в мач срещу съгражданите от Леганес. Това беше среща, която шампионите запазиха в тайна и определиха не като контрола, а просто като тренировъчен двубой. Спарингът, който беше в две полувремена от по 30 минути, се проведе при закрити врата на едно от тренировъчните игрища на базата на Реал и завърши 1:1. Точен за “белите” беше Тони Кроос, а за втородивизионния отбор се разписа Икер Ундабарена, уточнява “Ас”.

Бензема беше в групата на французите за Световното първенство, но в последния момент отпадна заради травма. Той напусна Катар, но практически не беше отписан от списъка на Дидие Дешан, което му дава право да участва в срещата с Аржентина в неделя. Селекционерът пък така и не отговори дали възнамерява да го използва.

Ще играе ли Бензема на финала? Какво каза Дешан

Иначе от Реал не разкриха почти никакви подробности за мача с Леганес, в това число и състава. От разпространените снимки може единствено да се види, че на терена са били Бензема, Кроос, Мариано Диас, Алваро Одриосола, Дейвид Алаба и Лукас Васкес.

Тимът на Карло Анчелоти прибегна до този двубой, за да поддържа ритъм, тъй като не е играл от 10 ноември насам. “Кралете” се завръщат официално на терена на 30 декември, когато гостуват на Валядолид в среща от Ла Лига.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти