Берое 2016 приема гръцкия Орестиада за две контроли

Мъжкият отбор на Берое 2016 ще приеме на гръцкия Орестиада за две контроли в Стара Загора, като част от подготовката за новия сезон в efbet Супер Волей.

Приятелските срещи са на 29 и 30 септември (четвъртък и петък) в местната зала „Иван Вазов“. Волейболистите на гостите са водени от българския треньор Атанас Петров. През изминалия сезон той бе начело на женския тим на Казанлък, но след това пое в посока Гърция. Орестиада е новак в елита на Южната ни съседка.

От своя страна, под ръководството на Мирослав Живков, домакините водят усилена подготовка за предстоящия старт в елита на България, като вече отбелязаха шест предсезонни проверки.

Беройци загубиха два пъти в зала „Иван Вазов“ от амбициозния Дея спорт (Бургас). След това се поздравиха с два успеха над Добруджа 07 (Добрич) отново на свой терен. Последва визита в Бургас, като тимът отстъпи на Нефтохимик 2010 в последните две срещи.

„Следващата седмица продължаваме подготовката ни с визита във Варна. Ако се намери още един отбор ще стане турнир. Ако не, ще направим две контроли с Черно море“, коментира за BGvolleyball.com президентът на Берое 2016 Живко Желев.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти