Стоичков надъха ЦСКА - София преди дербито: Да ги откажем съвсем, да не се грижат за нищо!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков заедно със славния футболен специалист Димитър Пенев надъхаха тима на ЦСКА - София преди дербито с Левски. Тимът от “Армията” пусна клип в социалните мрежи, на който се вижда как Камата присъства на тренировката на “червените” и изнася реч пред целия отбор. След това легендарният номер 8 се поздравява с футболистите и комуникира с част от испаноговорящите играчи.

Саша Илич каза от какво е щастлив в ЦСКА - София

“Тук сме с човека, който ми е помогнал най-много на мен като треньор. Винаги съм вярвал, когато треньорът ми е казвал какво трябва да направя. Вие също трябва да вярвате на Саша. Това, което можете да направите, го направите на мач - 90 минути без да спирате. Затова са треньорите - да дават указания, а ние сме футболисти, за да ги изпълняваме. 

Всички до един - от първия до последния, сте футболисти, които имате качества, но повече характер трябва да има. Да не се отказвате от победата. Ако имате един гол преднина, още един трябва да вкарате. В неделя вие ще победите, защото сте много по-добри от тях. Публиката не играе. 120 на 80 (показва с ръце формата на стадиона). Характер и от първата до последната минута, да ги откажем ептен, да не се грижат за нищо. Успех ви желая!”, заяви Стоичков пред футболистите.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти