Локо (Мездра) тресна Боруна и оглави Северозапада

Локомотив победи Боруна (Царева ливада) с 5:1 в Мездра и излезе начело в класирането. Двубоят е от четвъртия кръг на Северозападната Трета лига. Селекцията на Диан Попов наклони чувствително везните само за четвърт час пред първото полувреме. Преди това в 13-ата минута Марин Пендов фаулира Стефан Стефанов, но Кристиян Пенчев спаси дузпата на Васил Калоянов. 

Локо (Мездра) се стяга за четвърта победа

Последният се реабилитира в 21-ата минута, когато Светослав Валериев центрира, Михаил Иванов стреля от воле в гредата и Калоянов насочи топката в мрежата. Далечен удар на Ваньо Иванов в 28-ата минута донесе второ попадение за „железничарите“. Николай Ганчев изпълни фаул, топката се удари в напречната греда и падна зад голлинията в 36-ата минута. Малко преди почивката рефера отстрани човек от скамейката на гостите. В началото на втората част, 

От Боруна: Ще се опитаме да вземем нещо в Мездра

Ивайло Бояджиев изпълни корнер и кълбото директно влетя в мрежата – 4:0. Той центрира отляво и Гроздан Илиев оформи петицата в 63-ата минута. 180 секунди преди края Димитър Митев реализира почетното попадение за Боруна.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти