Наполи очаква халф на Тотнъм утре, преговорите със Сасуоло продължават

Халфът на Тотнъм Танги Ндомбеле ще пристигне утре за своите медицински прегледи преди преминаването си в Наполи, съобщава Джанлука Ди Марцио. 

Французинът ще се присъедини към неаполитанците като преотстъпен до края на сезона. Клубът ще плати за наема 1 млн. евро, като ще има и опцията да закупи Ндомбеле срещу 30 млн. евро. 25-годишният играч идва с целта да бъде заместник на Фабиан Руис, който е пред трансфер в Пари Сен Жермен

Междувременно, Ди Марцио даде информация и как вървят преговорите между Наполи и Сасуоло за нападателя Джакомо Распадори. “Партенопеите” са покачили офертата си на поне 29 млн. евро или само с 1 млн. по-малко от твърдата сума, която колегите им искат за италианския национал. Проблемът обаче е в 5 млн. евро, оформени като бонуси. Планът на тима от Неапол е да бъдат обвързани с голове, асистенции и най-вече класиране за Шампионска лига, докато “неровердите” предпочитат те да са по-достъпни като се взимат предвид брой изиграни мачове и участие в Лига Европа или Лига на конференциите.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти