Антони Здравков: Не съм доволен от играта на отбора през първото полувреме срещу Беласица

Старши треньорът на Монтана Антони Здравков даде мнението си след победата на своя тим над Беласица в последния кръг на Втора лига. Тимът се наложи с 2:1 над “комитите”, макар че потрепери във финалните минути, след като допусна попадение в 87-ата минута.

Силите на Беласица не стигнаха да се добере до точка срещу Монтана

“От играта на отбора през първото полувреме не съм доволен. Не бяхме агресивни нито в атака, нито в защита. Не успяхме да се ориентираме добре при далчените пасове на противника към двата фланга. Не създадохме чисти ситауции за гол, хубавото е, че не допуснахме такива и пред нашата врата.

След почивката свалихме топката, започнахме да си подаваме по земя и всичко си дойде на мястото. Вкарахме две красиви попадения, хубаво изиграни, добре изработени и като цяло съм доволен от поведението на отбора през второто полувреме. Бях принуден да направя две принудителни смени, оплакванията на Мартин Сандов и Иван Михов са от болки в бедрото, надявам се да не са сериозни. Това наложи да променим и схемата на игра, но всички футболисти, които се включиха от пейката се справиха добре”, заяви Здравков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти