Антони Здравков: Не съм доволен от играта на отбора през първото полувреме срещу Беласица

Старши треньорът на Монтана Антони Здравков даде мнението си след победата на своя тим над Беласица в последния кръг на Втора лига. Тимът се наложи с 2:1 над “комитите”, макар че потрепери във финалните минути, след като допусна попадение в 87-ата минута.

Силите на Беласица не стигнаха да се добере до точка срещу Монтана
Силите на Беласица не стигнаха да се добере до точка срещу Монтана

“От играта на отбора през първото полувреме не съм доволен. Не бяхме агресивни нито в атака, нито в защита. Не успяхме да се ориентираме добре при далчените пасове на противника към двата фланга. Не създадохме чисти ситауции за гол, хубавото е, че не допуснахме такива и пред нашата врата.

След почивката свалихме топката, започнахме да си подаваме по земя и всичко си дойде на мястото. Вкарахме две красиви попадения, хубаво изиграни, добре изработени и като цяло съм доволен от поведението на отбора през второто полувреме. Бях принуден да направя две принудителни смени, оплакванията на Мартин Сандов и Иван Михов са от болки в бедрото, надявам се да не са сериозни. Това наложи да променим и схемата на игра, но всички футболисти, които се включиха от пейката се справиха добре”, заяви Здравков.

Още от БГ Футбол

Виж всички