Джерард: Искаме да завършим в горната половина на таблицата

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард е амбициран бирмингамци да направят добър сезон и да се изкачат в горната половина на таблицата, както и за наистина добро представяне в двете купи. Легендата на Ливърпул пое Вила в наистина труден момент през миналия сезон и в началото резултатите рязко се подобриха, но след това се стигна до известна непостоянност, която доведе до едва 14-о място в крайното подреждане.

 “Мисля, че имахме наистина хубава предсезонна подготовка, както и добър трансферен прозорец, опитахме да подсилим състава, така че гледаме напред, искаме да се подобрим и да завършим в горната половина на таблицата. Искаме да се представим добре и в купите, за да зарадваме нашите фенове, което е и целта ни”, заяви Джерард

Също така той обяви и новината, че от този сезон капитан на тима вече няма да е Тайрън Мингс, а Джон Макгин

“Нещата минаха гладко и смятам, че начина, по който реагира Тайрън, е от голяма полза за това. Говорих очи в очи с него и му обясних своите причини. Те ще останат лични, така е справедливо. Аз наследих Тайрън като капитан, когато поех работата през ноември и през цялото време исках да посоча свой избор за позицията. Исках това да бъде мое решение. Анализирах групата внимателно, на и извън терена, и съм наистина щастлив и доволен от решението си Джон Макгин да е капитан”, допълни мениджърът на бирмингамци.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти