Мъри Стоилов нахока играта в защита и разкри какво трябва да се промени в Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след победата с 3:1 над Академия Пандев. Наставникът на "сините" заяви, че играта в защита не е била на ниво и се надява мотивацията и настроението на играчите да се промени.

"Имаше и добри неща, но и такива, които трябва да подобрим. Искам да подобрим динамиката си на игра. Играта ни в защита отново не беше на ниво. Това са двете основни неща, които трябва да променим. 

Силен Левски прегази Академия Пандев! "Сините" спечелиха трофея "Георги Соколов"

В атака имахме много добри неща, създадохме доста ситуации и отбелязахме красиви голове. Без перфектна игра в защита трудно може да разчитаме на постоянни успехи. Надявам се мотивацията и настроението в играчите да се промени. 

През първото полувреме имахме повече интересни моменти пред вратата на противника. Направихме много смени, които разстроиха организацията. Пак казвам - в защита трябва много да работим. 

Ивелин Попов има мускулни проблеми. В следващите дни ще стане ясно каква точно е контузията. Може би тренировките му дойдоха в повече. Добре е, че печелим символични трофеи. Решихме преди всеки сезон да има купа на името на някой от легендите на клуба. 

Ако върнем организацията в играта в защита, вярвам че ще имаме един приличен отбор. Мисля, че Филип Кръстев ще остане при нас и през следващия сезон. Не съм разговарял с Ивков 2 дни, така че не мога да кажа със сигурност", сподели Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти