ПСЖ обяви очакваното назначение, което ще доведе още доста събития след себе си

Пари Сен Жермен официално обяви, че бившият спортен директор на Лил Луиш Кампос започва работа в клуба като „футболен съветник“. Въпреки странната формулировка на длъжността е ясно, че португалецът идва на мястото на Леонардо, чиято раздяла с клуба все още така и не е обявена официално. В прессъобщението се уточнява, че Кампос ще отговаря за организацията в клуба, селекцията и представянето на първия отбор.

Според Le Parisien Кампос на практика Кампос вече е започнал работа в клуба и доказателство за това е пътуването му до Милано, за да преговаря за трансфера на Милан Шкриняр.

Днес френските медии твърдят, че ПСЖ е близо и до това да най-сетне да се разбере със Зинедин Зидан, който трябва да наследи на треньорския пост Маурисио Почетино. 

„Много съм щастлив да се присъединя към ПСЖ. Според мен това е най-амбициозният и вълнуващ футболен клуб в света. Споделяме еднаква визия, в която твърдо вярваме. Нямам търпение да започнем да работим за развитието на невероятния потенциал на клуба“, заяви Кампос.

Още от Футбол свят

Виж всички