BMW подсказва за фейслифта на 3 серия

Фейслифтът на 3 серия на BMW ще е една от новините в света на автомобилите тази година, като е много вероятно това да се случи още в началото на лятото. А компанията успешно подхрани очакванията с кратко видео в социалните мрежи, което подсказва за освежаването на популярния модел.

Колко скоро обаче ще е това? От BMW вече са планирали премиерата на M3 CSL за 20 май, а през юни трябва да се появи комбито M3 Touring. Най-вероятно малко след това.

Интересното е, че BMW на практика вече показа как ще изглежда освежената 3 серия. В края на март беше премиерата на седана i3 в Китай, като според все още непотвърдена информация, точно електромобилът е получил промените в дизайна, които ще се появят и при 3 серия. Дали обаче е така ще стане ясно съвсем скоро.

В последните месеци папараците успяха на няколко пъти да хванат по време на тестове обновената версия на 3 серия на BMW, като всеки път камуфлажът покриваше предната и задната част на колата, където се очакват най-големите промени - свързани основно с формата на фаровете, стоповете, радиаторната решетка и предната и задната брони.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти