Виктор Генев: Надявам се да успеем да стигнем други висини и да играем в Европа

Един от основните футболисти в състава на Ботев (Пловдив) Виктор Генев даде обширно интервю пред клубната телевизия на „канарчетата“. Опитният защитник си спомни за спечелените трофеи през 2017 година, сподели какво е настроението в съблекалнята преди важния мач с Левски и разкри за какво мечтае в най-близко бъдеще.

„Надявам се с този професионализъм и работа, които са в момента в Ботев, да успеем да стигнем други висини и да играем в Европа. Това зависи всичко от нас все пак. Със сигурност ни предстои много тежък мач срещу Левски – сами виждате, че в последно време те са в подем. Вкъщи те играят още по-силно, но смятам, че с качествата, които имаме и с помощта на нашите верни фенове, които със сигурност ще напълнят сектора за гости ще ни дадат повече кураж и със себераздаване и усърдна работа се надявам да спечелим.

"Мечтата ми е в най-скоро време привържениците на Ботев и всички, които милеят за отбора, скоро да имат възможността да гледат мачовете на „Колежа“. Надявам се скоро време това нещо да бъде постижимо“, заяви Генев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти