Почетино: Не е лесно след отпадане от Шампионската лига

ПСЖ стана шампион на Франция за десети път след равенство в мача от 34-ия кръг на Лига 1 с Ланс (1:1) . За старши треньора Маурисио Почетино това е първа титла в треньорската му кариера. Преди това той бе начело на Еспаньол, Саутхамптън и Тотнъм. 50-годишният аржентинец пое ПСЖ през януари 2021 г. С парижкия клуб той спечели Купата на Франция и Суперкупата.

"Много съм щастлив, че спечелих още една титла за клуба, за да влезе в историята с тази десета титла. Това е наистина важно за отбора и за всички, много съм щастлив. Да, никога не е лесно, особено когато си разочарован след отпадане в Шампионската лига, но играчите показаха професионализъм и се бориха за титлата. Успяхме. Мисля, че е много важно да добавим още една титла за клуба. Толкова сме щастливи и трябва да оценим постигнатото“, заяви Почетино.

Спортният директор на ПСЖ Леонардо сподели мнението си за слуховете за евентуален трансфер на нападателя Килиан Мбапе в Реал Мадрид. “От три години всеки път е сигурно, че Мбапе ще отиде в Реал Мадрид. Може би са твърде уверени в това. Искам да продължа като спортен директор на ПСЖ. Плановете ми не са се променили. Мисля, че направих грешки, но искам да продължа да работя тук“, заяви Леонардо.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти