Издирваният футболист на Бока Хуниорс не се появи за тренировка

Атакуващият халф на Бока Хуниорс Едуардо Салвио не дойде за тренировката на своя тим, след като вчера се забърка в сериозен инцидент и се укрива от полицията. Дългогодишният бивш играч на Бенфика блъсна с колата си бившата си съпруга, след като тя го видя с друга жена.

Според аржентинските медии от Бока са се свързали със Салвио и са го помолили да не забърква клуба в цялата тази история и съответно да не се появява на базата, докато нещата не бъдат изчистени. Очаква се футболистът все пак днес да се предаде в полицията, като такава информация сподели и адвокатът на досегашната му съпруга.

Междувременно пострадалата жена подаде жалба в полицията, в която го обвинява, че я е блъснал с кола, причинявайки й леки наранявания, съобщава АП. Официалната информационна агенция Телам съобщи, че Магали Аравена, която наскоро се раздели със Салвио, е подала жалбата. Адвокатът на Салвио, Мариано Кунео Либарона, каза пред канала "TyC Sports", че играчът ще се яви пред властите, "за да изясни всичко и да докаже, че е невинен".

В жалбата си Аравена твърди, че двамата са се карали, докато тя е стояла близо до колата на Салвио, докато той е бил на волана, придружен от друга жена. Когато той е тръгнал, предна гума е прегазила десния й крак, твърди тя. Жената е повикала линейка и е подала жалба за насилие по полов признак, след като де е допитала до прокуратурата.

В изявление, публикувано на официалния сайт, Бока Хуниорс предложи помощта си както на Аравена, така и на Салвио, докато случаят се разследва.

Още от Футбол свят

Виж всички