Бесният Мъри хвърли бомба: Време е да напусна българския футбол!

Наставникът на Левски Станимир Стоилов е бесен и иска да напусне клуба и българския футбол. Специалистът, който изведе “сините” до първи успех над Лудогорец от шест години и първи в Разград от девет години, изпусна нервите след първия полуфинал за Купата на България. Както е известно, столичани надвиха с 3:2 шампионите при гостуване и са на крачка от финал за купата, ако успеят да задържат преднината си от един гол на “Герена”. 

“Направих каквото можах за Левски. Крайно време е да напусна българския футбол”, заяви Стоилов пред медиите на тръгване от стадиона.

Нашата медия научи, че Мъри заявил пред близките си, че няма да остави да продължават да се гаврят с него и футболистите му, докато целта е да спаси най-големия клуб на България от фалит. Той коментирал, че получавал в замяна непрестанни провокации на терена в последните два мача, а потърпевши са неговите играчи, които били безгрешни в поведението си на терена срещу Черно море и Лудогорец. Стоилов винаги казва това, което мисли. Именно това е доста притеснително за 26-кратните шампионите, които след близо 12 години видяха светлината в тъмния тунел, в който се намират, най-вече благодарение на неговата работа в рамките на последните седем месеца. 

Невиждана драма в Разград! Левски ликува след много голове, дузпи и червени картони

След мача в Разград Стоилов така изпусна нервите си, както него е правил никога в треньорската си кариера. Той получи и червен картон, като със сигурност ще бъде наказан за дербито с ЦСКА - София, мач, който е специален за него, предвид важността на двубоя, която му дават привържениците на клуба, които пък го боготворят. Именно специалистът е най-обичаният в момента от синята общност и дори на “Хюверама Арена” няколко пъти бе скандирано неговото име, дори след като получи червен картон. 

Левски мечтае за третото място след корида на "Герена"

Най-успешният треньор на Левски през този век е изключително афектиран и от ситуацията в клуба, където той се бори на всички фронтове, за да вдигне столичани на крака. За негово съжаление обаче не среща пълната подкрепа. Именно това по-скоро е основата на насъбралото се напрежение в треньора. Утре или в следващите дни ще стане ясно какво е бъдещето на Мъри Стоилов.

Със сигурност феновете и играчите се надяват да размисли, като притеснителното е, че когато специалистът си науми нещо трудно може да бъде разубеден. Показва го и фактът, че няколко пъти не се върна на “Герена” през последното десетилетие, дори да имаше финансова стабилност, тъй като не вярваше на ръководството и проектите на хората, които управляваха.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти