Пламен Константинов: Казанци показаха повече опит и класа

Българският старши треньор на Локомотив (Новосибирск) Пламен Константинов говори след домакинската загуба с 1:3 от лидера Зенит (Казан).

Тимът от Новосибирск допусна първи домакински неуспех от началото на сезона в Суперлигата на Русия и на практика загуби битката за първото място със Зенит за победител в редовния сезон.

Зенит пък постигна 29-а поредна победа във всички турнири.

Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) с летящ старт, но с лош финал в дербито срещу Зенит (Казан) 🏐

“Казанци показаха повече опит и класа. В това бе основната разлика. В такива срещи важно е именно познаването на играта като цяло. Не беше лесно от психологическа гледна точка, както и в тактическа е нужно всичко да се направи правилно.Считам, че ключова за изхода на мача стана първата част. Имахме отлична преднина, но се провалихме напълно във втората му половина. През първия гейм ние поискахме видео повторение за докосване на мрежата, но ние бяхме сигурни в докосването на централния блокировач при подаването на разпределителя. Вече в този отрязък на играта видеото бе отрязано. Не много справедливо се получи, все пак тук главните действащи лица не са треньорите и съдиите, а играчите на площадката и най-вече нашият любим волейбол. Ние все пак сме за честната игра и fair play”, заяви Пламен Константинов.

Пламен Константинов побесня и си го изкара на либерото: Следващият път, когато направиш това, ще те изгоня от отбора

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти