Пламен Константинов побесня и си го изкара на либерото: Следващият път, когато направиш това, ще те изгоня от отбора

Старши треньорът на руския Локомотив (Новосибирск) Пламен Константинов побесня по време на домашния мач срещу Зенит (Казан), който неговият тим загуби с 1:3.

Бившият селекционер на националния отбор на България разкритикува жестоко либерото роман Мартинюк, който си позволи по време на един таймуат да хвърли бутилка с вода на пода. 

Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) с летящ старт, но с лош финал в дербито срещу Зенит (Казан) 🏐

Това не се хареса на емоционалния Пламен Константинов, който си го изкара на 34-годишния либеро.

“Хей, следващият път, когато направиш това, ще те изгоня от отбора, по дяволите! Още веднъж: ще те изгоня, по дяволите! Приключвай”, емоционално изригна Пламен Константинов.

След това българският наставник на Локомотив остави сред резервите Роман Мартинюк и до края на двубоя той не се появи в игра. До края на двубоя либеро за Локомотив игра Семьон Кривитченко.

Волейболист отказа да влезе в игра за България! Пламен Константинов го изгони от националния отбор

Не за първи път Пламен Константинов си има проблеми с играч на поста либеро. През 2018 година преди Световното първенство либерото Владислав Иванов отказа да влезе в игра в контрола на националния отбор с Белгия във Варна, който тогава бе воден от Пламен Константинов. Това Константинов изгони Иванов от държавния тим.

СНИМКИ: lokovolley.com

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти