Новият бранител на Левски дебютира срещу Динамо (Киев)

Централният защитник на Левски Сонко Сундберг трябва да се присъедини към лагера на тима в Белек на 2 февруари. Както е известно, той бе част от историческото представяне на Гамбия в турнира за купата на африканските нации, където дебютантите стигнаха до четвъртфинал.

Бранителят и съотборниците му от националния тим днес ще бъдат посрещнати като герои в Гамбия, като ще имат лична среща с президента на страната. Чак след това Сундберг ще тръгне за Турция, като вече има резервиран билет.

Президентът на Гамбия бави пристигането на Сундберг при Левски

Наставникът Станимир Стоилов иска роденият в Стокхолм футболист да прекара няколко дни на лагера, където да се запознае с новите си колеги.

Мъри желае дори Сундберг да вземе участие поне по 45 минути в последните две проверки на отбора, в Турция срещу украинските Динамо (Киев) и Верес. "Сините" излизат срещу гранда на 4 февруари, а след това на 7 февруари завършват лагера си със сънародниците им.

Новият в Левски за кошмарите по време на КАН: Спахме по шестима в една стая, едвам закусвах

Сонко Сундберг ще се бори за титулярно място с Хосе Кордоба и Килиян ван дер Каап, който все още е назад с подготовката.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти