Стоян Гунчев: Направихме първата крачка, но има още върху какво да работим 🏐

Наставникът на Варна-ДКС Стоян Гунчев остана с противоречиви чувства след успеха с 3:1 гейма, като гост на столичния Локомотив в 1/4-финал за Купата на България по волейбол при жените.

“Доволен съм от победата, но сами си направихме мача труден. След убедително спечелените първи два гейма с по 25:20 вместо да затворим класически двубоя – сами си усложнихме живота. Имахме няколко мачбола при 24:20 в третата част, но необяснимо за мен отново се пропукахме в посрещането и домакините се възползваха. Същото се повтори и в четвъртия гейм, когато отново допуснахме колебание, но този път бързо се коригирахме и заслужено продължаваме напред. Предстои ни тежък полуфинал срещу коравия отбор на Казанлък, когото надиграхме в първенството, но сега зарядът е друг и нямаме право на грешка“.

Варна ДКС на полуфинал за Купата на България при жените

На 25 януари (вторник) от 18 часа, в зала Младост на морската столица - тима на Варна-ДКС приема Казанлък в първия полуфинал за купата. По същото време в Пловдив носителят на трофея Марица посреща състава на ЦСКА в повторение на миналогодишния финал.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти