Илиан Илиев: Целта ни е да задържим третото място

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви на старта на зимната подготовка, че целта пред отбора за пролетния полусезон е да задържи третото място в efbet Лига. Наставникът на "моряците" разкри, че почти сигурно Леандро Андраде ще се раздели с тима, тъй като има сериозен интерес към него. Илиев изрази още желание да засили конкуренцията в предни позиции.

"Цялата подготовка ще премине тук. Контролите също ги обявихме. Дано времето да е благосклонно, за да може да се подготвим добре за мачовете", сподели Илиев.

Черно море обяви раздяла с трима футболисти и привличането на един нов

"Подписахме с един футболист (Мазире Соула), има едно момче на проби, той играе отляво и отдясно на атаката.Един нападател се надяваме да привлечем, тъй като Леандро на 99% ще напусне, защото има интерес към него и затова и това момче е на проби. Освен него ни трябва и един нападател, защото и Зе Гомеш си тръгва", заяви още наставникът на "моряците".

Азери купуват крило на Черно море

"Интерес има към няколко наши футболисти, но нищо конкретно, само за Сердюк от Ботев.Винаги е добре и за клуба, и за играча, че има интерес към него. Лошо е, че трябва да търсим заместник. Но и на Леандро първите му 6-8 месеца не бяха прекрасни и имаше претенции защо сме го взели. Надяваме се другите, които са в отбора, да си използват шансовете. Търсим хора, за да запълним веднага мястото.

Трябва постоянно да говорим със Сердюк. Трябва да усилим конкуренцията в атака. 

6-цифрена сума дели Ботев (Пловдив) от звездата на Черно море

Естествено целта ни е да задържим третото място. Ние винаги се стремим към това да играем добре. Ако съберем точки за третото място, ще е супер", каза още Илиан Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти