Дея Волей: Срещу ЦСКА предстои истински волейболен празник, вход свободен със зелен сертификат

На 28-ми ноември в бургаската зала “Младост” ще се изиграе един от най-интересните двубои в Efbet Супер Волей при мъжете. Един срещу друг ще застанат набиращият сила и популярност Дея Волей (Бургас) и силният отбор на ЦСКА, в мач от 8-ия кръг на елита. Сблъсъкът е телевизионен и започва в 18:45 часа.

Домакините очакват срещата да се превърне в истински волейболният празник. И като за празник, специално за този мач, входът е свободен, но достъпът е възможен само със зелен сертификат.

Организаторите са се постарали да осигурят всичко възможно, събитието да протече съобразено с настоящите противоепидемични мерки. Призивът и на играчите, и на треньорите е за отговорност, за да може всички да се насладят на играта.

Пред залата ще бъдат осигурени мобилен пункт за бързи антигенни тестове, чиято цена ще бъде символична от 10 лв., ще има и ваксинационен пункт за желаещите да си поставят ваксина.

Отборът на Дея страдаше последните месеци от липсата на свои ключови играчи, засегнати от вируса. Това е една от причините, тимът от Бургас, да се стреми към спазване на мерките и предписанията, за да може отново всички заедно, играчи и фенове, да се наслаждаваме на любимите игри в залите на България.

„Дея Волей не е просто отбор, това е общност от играчите, фенове и хора, които милеят за спорта и заедно са много по-силни!", написаха от клуба и призовават феновете за подкрепа.

Двата противника се намират един до друг във временното класиране на Супер Волей. Волейболистите на Дея са на четвърта позиция с шест победи, една загуба и 17 точки. С абсолютно същия актив е и ЦСКА, но с един гейм по-лоша геймова разлика, „червените“ са пети в таблицата.

Успешният ход и на двата съперника, присъствието на класни играчи и показаното до момента на терена, обещават любопитен двубой с непредсказуем характер, като очакванията са за повече от 3 гейма.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти