Конте за младок от Тотнъм: Талантлив е и може да се развие много

Силното представяне на Райън Сесеньон приключи с трансфера му в Тотнъм през 2019 година, но сега младият защитник има всички шансове отново да върне добрата си форма при новия мениджър на лондончани Антонио Конте. 21-годишният бивш футболист на Фулъм изкара целия последен сезон като преотстъпен в германския Хофенхайм, а миналата неделя игра при победата за "шпорите" с 2:1 у дома срещу Лийдс в двубой от Висшата лига.

Тотнъм обяви загуби на стойност 80 млн. паунда

"В момента е напълно готов да започне като титуляр. Нямам търпение да видя неговото представяне на терена, защото е талантлив и може да се развие още много. Трябва да бъде на наше разположение във всеки един двубой", заяви Антонио Конте пред медиите. Очаква се английският младежки национал Сесеньон да стартира в титулярния състав на Тотнъм в двубоя срещу Мура от груповата фаза на Лигата на конференциите в четвъртък.

"Райън притежава невероятен потенциал. Видях, че в миналото имаше сериозни проблеми с контузии. Сега се опитва да работи по правилния за него начин. Важно е да го прави всеки ден и да дава всичко от себе си", каза още италианският специалист. Победа срещу словенския Мура ще класира Тотнъм във фазата на директните елиминации на турнира Лигата на конференциите.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти