Еспирито Санто: Няма треньор, който да не е под напрежение

Мениджърът на Тотнъм Нуно Еспирито Санто коментира предстоящия двубой срещу Манчестър Юнайтед. Портгулецът, както и колегата му Оле Гунар Солскяер, са под голямо напрежение след слабите резултати от началото на сезона.

Попитан за загубата на "червените дяволи" от Ливърпул и ситуацията на Солскяер, Еспирито Санто заяви: "Това показва колко е силна конкуренцията, всички отбори са добри. Манчестър Юнайтед е фантастичен отбор. Няма треньор в света, който да не е под напрежение. Това е част от работата.

Той засипа с похвали сънародника си Кристиано Роналдо, който утре ще излезе срещу неговия тим: "За всички португалци той е нещо, от което сме много горди. Роналдо ни донесе толкова много моменти на огромно щастие. Където и да отидете по света и хората разберат, че сте от Португалия, първото нещо, което ще кажат, е Роналдо. Това означава той за нас - един от най-добрите играчи в историята."

През седмицата се породиха спекулации относно бъдещето на Деле Али и Хари Уинкс, след като те не попаднаха в групата за мача от Купата на Лигата срещу Бърнли. По тези тема Еспирито Санто коментира: "При всички играчи адресираме ситуациите лично. Говоря, когато има нужда, лично. Казвам неща, слушам какво имат да кажат. Те са наши играчи. Няма никакви притеснения."

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти