Магуайър поднесе извинения от името на играчите към феновете на Ман Юнайтед

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуйаър, който изигра много слаб мач в дербито с Ливърпул, загубено с 0:5, поднесе извинение към феновете на отбора за унизителното поражение на „Олд Трафорд“. Камерите около стадиона показаха, че някои привърженици на „червените дяволи“ си тръгнаха още на почивката, а след 60-ата минута, когато Юнайтед губеше с 0:5 и беше с човек по-малко, хиляди напуснаха местата си.

„На първо място искам да поднеса извинения към феновете. Това представяне не бе на нивото на този клуб. Всички сме разочаровани. Говорихме в съблекалнята и аз съм тук, защото трябва да съм тук. Единственото истинско нещо е да се извиним на феновете. Те останаха с нас, пееха и скандираха при 0:5, но ние трябва да се представяме по-добре.

Не съм тук, за да анализирам мача. Оставихме им твърде много възможности, а те бяха наистина ефективни. Аз преди всички съм защитник и мога да кажа, че да допуснеш четири гола на „Олд Трафорд“ за едно полувреме не е никак добре. Като играч, ще се вгледам внимателно в представянето както в индивидуален план, така и като отбор, защото аз съм капитан и водя тези момчета. Трябва да сме единни“, заяви Магуайър.

Още от Футбол свят

Виж всички