Симонович очерта сериозен проблем пред Беласица

Наставникът на Беласица Саша Симонович говори пред Sportal TV след равенството с Балкан (Ботевград) в дербито на Югозападна Трета лига. Бившият полузащитник на Левски и Славия заяви, че проблемът пред отбора му е, че губи точки срещу по-непретенциозните състави в групата.

Без победител в дербито от Югозападна Трета лига

"Трябва да съжаляваме за изпуснатите три точки, момчетата играха добре на този тежък терен - днес и вчера валеше. Опитахме всичко, но някой път трябва и късмет да имаш. Мисля, че ние трябва повече да съжаляваме за победа. Това е футболът, не всеки път побеждава по-добрият. Битката продължава, поздравявам и Ботевград

Поздравявам и феновете, дойдоха да подкрепят отбора, съжалявам за тях, но първенството не е завършило. Загубихме ценни точки срещу отборите, които не са от челните позиции. В дербитата се справяме добре, но срещу по-слабите на хартия противници губим точки. Всеки път го говоря, че няма слаби противници, всеки отбор може да ти направи проблем, ако го оставиш. Това за момента ни е проблем - срещу тези отбори. Надявам се това да го изчистим, доста ни е различен отборът от миналата година, трябва ни време. Не е лесно, но ще се справим. От първенството мина 1/4, нищо не е загубено. Идеята е да взимаме мачовете, в които сме фаворити. Върху това ще работим, няма да отстъпим. Искам от моите футболисти всеки мач да излизаме за победа", каза Симонович.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти