Илиев: Поздравления за футболистите, третото попадение беше ключово

Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победата на своя тим над Арда с 3:0 в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. След 4 мача без успех “моряците” най-после успяха да си тръгнат с трите точки от даден мач.

Черно море се върна на победния път, “моряците” разбиха Арда

“Поздравленията са за футболистите, които осъзнаха, че са в един цикъл от 4 мача и рано или късно трябваше да се избие отнякъде. И физически издържахме. Успяха срещу един добър отбор да се противопоставим. Използвахме и пролуките в защитата.

Третото попадение бе ключово. Понякога бързо им предавахме топката, но втория гол падна веданга след първия, което беше добре и третият гол ни даде по-голямо спокойствие.

Имало е моменти, когато сме били без едни от най-добрите си футболисти и сме успявали да се справим. Сега пак беше така. Успяха тези футболисти да си повярват. След тези четири мача и психологически ни беше тежко

У дома играем добре, но виждате, когато теренът е добър и топката върви, при нас се получават добре нещата. При лош терен е трудно да движиш топката. Има време да спечелим точки вкъщи.

Нямахме конкуренция на Зе Гомеш. Бе нужно да привлечем по-добър футболист, но и двамата нови трябва да наваксат.

По време на паузата ще изиграем контрола, през останалото време ще работим във всички компоненти - сила бързина, нормалните неща”, заяви Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти