Чиликов: Черно море използва шансовете си и ни матира за 1-2 минути

Наставникът на Арда (Кърджали) Георги Чиликов даде мнението си след загубата на своя тим от Черно море в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Тимът от Кърджали загуби с 0:3 като домакин.

Черно море се върна на победния път, “моряците” разбиха Арда
Черно море се върна на победния път, “моряците” разбиха Арда

“Трябва да честитим победата на Черно море, използваха шансовете си и ни матираха за 1-2 минути. До тези минути на първия гол стояхме равностойно, имахме контрол и превес. Нещо, което го говорихме, но две грешки ни пречупиха. Когато се надявахме, че можем да се върнем в мача, допуснахме трети гол и срещата приключи.

Другата седмица ще говорим на по-сериозен тон, има доста неща, които не ми харесава в позиционирането в атака. Не можем да губим мача, не можем да позволяваме всеки да бяга, където му видят очите.

В крайна сметка съм от скоро, опознавах момчетата, сега имам ясна представа. Това са сериозни и отговорни момчета, не трябва да се поддават на емоции.

Тази седмица имаше настроение, но за няколко минути се обърна мача днес. Няма да е приятно след тези две седмици, но трябва да работим.

Каквото зависи от мен, аз ще ги направя да изглеждаме по-добре. Ще изисквам от тях да са по-отговорни на терена. Хората приемат и момчетата, приятно са настроение, но ние сме длъжни да даваме повече”, заяви Чиликов.

Още от БГ Футбол

Виж всички