Кери: Странен мач! Знаем, че сме постигнали нещо ценно за феновете

Крилото на ЦСКА - София Греъм Кери даде мнението си след победата с 2:1 над Левски. Той призна, че това не е бил от добрите мачове за червените, но все пак изрази радост от успеха.

"Да, беше странен мач, не смятам, че изиграхме чак толкова силен мач. Мисля, че сме имали по-силни мачове срещу Левски, днес беше доста топло времето. Видя се, че разполагаме с качество да печелим мачове, дори когато не играем много добре. Създадохме повече положения, особено от статични положения, имахме центрирания, с които знаехме, че можем да ги нараним. Отчетох се с добър удар при гола, видяхме добро изпълнение и на Кайседо. 

Със сигурност щеше да е още по-добре, ако стадионът беше изцяло пълен, знаем, че сме постигнали нещо ценно за клуба и за феновете. Мисля, че дотук през сезона се представяме много добре. Имам повече свобода при Стойчо Младенов, надявам се да продължавам с добрите игри. Идва мач в ЛК, трябва да продължим да създаваме възможности за гол, но трябва да подобрим цялостното си представяне, ако искаме да продължим напред, трябва да спечелим този мач", заяви Кери.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти