Ангел Павлов: Дузпата в края на първото полувреме се отрази демотивиращо на момчетата

Помощник-треньорът на Спартак (Варна) Ангел Павлов коментира представянето на отбора срещу Лудогорец в мача от турнира за Купата на България. Той сподели, че разликата в класите не е изиграла роля за крайния резултат, но дузпата се е отразила демотивиращо на неговите футболисти.

Дузпа изпрати Лудогорец в следващия кръг за Купата на България

“Мисля, че влязохме много добре в мача. Доволни сме от играта на момчетата. Почти не се усети разликата в класите и не можем да кажем, че ни превъзхождаха. Допуснахме положения, но това е част от футбола. За днешния мач имахме много промени в състава, тъй като по-важната цел пред нас е първенството. Ако поддържаме това високо ниво, което поддържаме в момента, може да говорим за влизане в efbet Лига.

Хебър са на първо място в класирането, което говори, че са добър отбор и очакваме труден двубой срещу тях. Ще анализираме дузпата. В реално време не успях да преценя колко е чиста, но нищо не можем да променим вече. Това да получиш дузпа в последната минута се отрази демотивиращо на момчетата. За младите футболисти такива мачове са изключително ценни, за да натрупат опит”, завърши Павлов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти