Тунчев: Не можем да подценим Родопа

Локомотив (Пловдив) влиза в 1/16-финала за Купата на България срещу Родопа в Смолян с мисъл за миналия сезон. По-конкретно на "Лаута" залагат на спомена от гостуването на Загорец в същата фаза на турнира, което отборът едва спечели след продължения. В редовното време резултатът беше 2:2, а "черно-белите" изтръгнаха успеха с 4:3, след като на терена се появиха всичките звезди на Локо. 

Ето какво сподели треньорът Александър Тунчев преди мача: 

"Нямаме никакво право да подценим мача с Родопа. Спомняте си какво стана миналия сезон в Нова Загора. Имаме нужда от ротация, защото на някои им се събраха доста мачове", сподели той пред "Мач Телеграф".

Халфът Венсан Марсел обаче е объркал плановете на наставника на "черно-белите". Французинът, който беше изваден за слаба игра още през първата част на мача с Царско село в последния кръг на efbet Лига, е ритнал лошо по време на тренировка Айвън Ангелов. 

Младият техничар е бил планиран за титуляр в Смолян от Тунчев, но до последно ще бъде под въпрос за двубоя. Ако не се възстанови, на терена вместо него ще играе Салинас.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти