Венцислав Желев: Няма от какво да се срамуваме, Дани Златков носи сигурност в нашата защита

Главният мениджър на Добрдужа Венцислав Желев коментира загубата на своя тим от Монтана в среща от 4-ия кръг на Втора лига. Тимът от Добрич отстъпи с минималното 0:1 като домакин.

Монтана излъга Добруджа в края и достигна до първа победа през новия сезон

"Ние няма от какво да се срамуваме. Има закономерности и това, че не успяхме да направим една подготовка нормална, си каза думата. Самият мач, като тежест си каза думата.

Първото полувреме не бе толкова стойностно. Имахме и ние ситуации, второто се опитахме да изнесем играта, но по-отпитният отбор победи. Времето ще работи за нас. Дани Златков донесе много сигурност в нашата защита. Абушев още не е готов, но и той ще се включи във времето. С Том и с връщането на контузените ще придобием друго лице.

Времето ще покаже колко ни трябва. Надявам се с работа, с добро възстановяване да усещаме и ние нещата и къде трябва да натискаме. С включването на тези състезатели с травми ще се почувства свежест. Видяхте, че в елементарни ситуации ние увисвахме и може би точно там се пропукахме. Доволни сме от характера и волята на тези момчета. Трудно се играе срещу такъв отбор.

Златков носи този нужен опит, човекът, който да ръководи младите, да води защитната линия. Тези момчета с такъв опитен футболист около тях самочувствието ще им е по-различно.

Има истина, че сме на ръба на оцеляането. Но виждам един голям ангажимент у хората в управителния съвет да оправят тези задължения. Имаше големи рискове в това участие във Втора лига, но хората впрегнаха сили и смятам, че ще се справим. Не мисля, че има риск да не доизиграем сезона. Искаме да изчистим името на клуба и да няма такива забавания, защото много хора, които искаха да дойдат, се разколебаха. Това е идеята. Футболисите да имат спокойствие и сигурност. Може би и оттам дойдоха проблемите в селекцията.

Благодаря на всички, които пристигнаха, защото знам колко е лошо реномето на Добруджа. Ще се борим", заяви главният мениджър.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти