Варан на сбогуване: Постигнахме неща, за които не си бях мечтал

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан използва социалните мрежи, за да се сбогува по емоционален начин с досегашния си клуб Реал Мадрид, където прекара 10 успешни сезона.

Варан си тръгва от Реал Мадрид с 18 трофея, клубът му благодари

“Последните няколко дни бяха натоварени с много емоции и чувства, които сега искам да споделя с всички вас. След 10 невероятни и прекрасни години в Реал Мадрид, който винаги ще нося в сърцето си, дойде денят, в който да се сбогувам. Откакто пристигнах през 2011-а, ние надхвърлихме всички очаквания и постигнахме неща, за които никога не си бях мечтал. Бих искал да поднеса своите благодарности към всички треньори и хора, които работят или са работили в клуба, за всичко, което са сторили за мен. Големи благодарности и към всички мадридисти, които винаги са ми давали голяма обич и със своите големи очаквания са ме карали да давам максимума от себе си и да се боря за всеки успех. 

Имах честта да деля една съблекалня с най-добрите играчи в света. Неизброими победи, които никога няма да забравя, особено “Десетата”. Давам си сметка, че беше голяма привилегия да изживея тези толкова специални моменти. Накрая, искам да благодаря на всички испанци и най-вече на Мадрид, където се родиха двете ми деца. Тази страна винаги ще бъде специална за мен. Беше невероятно пътуване във всеки един смисъл. Тръгвам си с усещането, че дадох всичко от себе си, и не бих променил абсолютно нищо в тази наша история. Започва една нова глава…”, написа Варан в Инстаграм.

Редица от съотборниците на Варан в Мадрид, сред които Каземиро, Даниел Карвахал, Винисиус Жуниор и Марсело, също използваха социалните мрежи, за да пожелаят успех на френския национал в Манчестър Юнайтед. Това направи и Серхио Рамос, който обаче и се пошегува с доскорошния си партньор в отбраната на “лос бланкос”. “Ако се изправим един срещу друг, винаги бъди за отбора на своята страна, нали?”, написа той, визирайки новия си клуб Пари Сен Жермен.

Още от Футбол свят

Виж всички