Всички мачове от Суперфинала на държавното първенство по водна топка за мъже по телевизията

Националната спортна телевизия Б1Б ще излъчи всички мачове от Суперфинала на държавното първенство по водна топка за мъже през уикенда във Варна. Б1Б вече е част от групата тв канали на Булсатком и е със свободен достъп при различните оператори. Освен това телевизията Б1Б има и собствен сайт, на който също със свободен достъп вървят наживо всички преки предавания, които се осъществуват. Телевизията е специализирана в предавания само на български спортни събития.

БФВТ подписа договор с продецунтската компания „Съркъл Медиа“ за излъчването на Суперфинала за мъже и на решителните мачове от турнира за Купата на България за мъже през Сезон 2021.

На практика прякото предаване на двубоите от комплекс „Приморски“ във Варна ще бъде осъществено от екип на „Съркъл Медиа“. Планира се още в петък, 11 юни 2021 г. от 21,05 по Б1Б да бъде излъчено 30-минутно магазинно предаване, посветено на предстоящия Суперфинал за мъже, включващо репортажи и интервюта от всички отбори-участници във финалната четворка.

След това в събота ще бъдат излъчени пряко двата полуфинала Аква Спорт – Черноморец и Локомотив НН – ЦСКА, както и след това срещата за 3-4 място и сблъсъкът за титлата. Прякото предаване ще бъде осъществено от 7 камери с повторения. Едната от камерите ще е монтирана на дрон, а друга ще е базирана на кулата за скокове във вода.

Двубоите ще бъдат коментирани от Петър Иванов от „Съркъл Медиа“ и Николай Кръстев (сп. Спринт). По време на излъчванията ще бъдат събирани становища от трибуните на доказани експерти във водната топка.

Сайтът на Б1Б, където освен по едноименната телевизия могат да бъдат наблюдавани мачовете, е тук:

https://b1bsport.bg/

От „Съркъл Медиа“ потвърдиха, че се предвиждат многобройни повторения на мачовете в седмиците след Суперфинала.

waterpolobg.com

Още от Водни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти