Неймар за новия договор, "Златната топка" и трофея в ШЛ

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар бе в настроение по време на пресконференцията преди утрешния първи полуфинален сблъсък в Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Бразилецът коментира доста интересни теми като тази за новия му договор, за това колко трофея иска да спечели от ШЛ и за възможността той и неговият съотборник Килиан Мбапе да се окажат конкуренти за спечелването на "Златната топка".

"Мачът срещу Манчестър Сити ще бъде много труден и това е ясно. Това е полуфинал. Сити е страхотен отбор, който има много качества. Трябва да се подготвим много добре за този сладък. Чувствам се добре. Готов съм за мача. Ще направя всичко, за да заведа отбора на финал.

Много съм доволен от сезона си в ПСЖ? Що се отнася до "Златната топка", то това не е превзело мислите ми. Първата ми цел е да спечеля Шампионската лига с ПСЖ. Ако мога един ден да имам три или четири трофея от този турнир, ще бъда щастлив (б.ред. до момента Неймар е спечелил само веднъж ШЛ, като това се случи през 2015-а с Барселона). Килиан е изключителен играч. Искам той да стигне възможно най-високо.

Все още преговаряме за новия договор. Всеки трябва да бъде доволен от него. Вече казах, че се чувствам много щастлив тук. Може би повече, отколкото когато и да било досега. Всичко ще се случи естествено. Има достатъчно време. Сега сме тук, за да говорим за утрешния мач.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти