Любо Пенев хвали Левски, предупреди футболистите на своя тим (видео)

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев обяви, че очаква много сериозен двубой срещу Левски в неделя. Терньорът на червените е категоричен, че тимът му не трябва да се заблуждава за сините, които в последните мачове играят много сериозно и с желание. 

“Рано или късно ще има публика на стадионите. Появиха се слухове. Слухове не искам да коментирам. Тярбва да се има предвид и в каква ситуация се намираме - пандемията. Има компетентни хора, те ще вземат решение”, започна Пенев по повод това, че се очаква на дербито между сини и червени в неделя да има 4000 зрители на трибуните. 

“Бях наказан, изтърпях си наказанието. Не е необходимо да се връщаме назад. Няма смисъл. Имаме мач в неделя. Винаги подсещам моите футболисти, че не трябва да подценяваме съперниците. Независимо как се казват. Предстои Вечното дерби - важен и интересен мач. Не искам да говоря за фаворит. Ще преследваме победата. Абсолютно. Никакво отпускане не трябва да има в нашия отбор. Въпросът е да играем по най-добрия начин. Момчетата да се раздават и да бъдат дисциплинирани. Ако има добра игра и организация, ще има добро представяне с голове. Има плейофи, финал за Купата. Остава ни доста работа преди отборът да излезе във ваканция. Виждам промяна в целия отбор и в повечето футболисти. Доволен съм от това, което се случва в тренировъчния процес. Ще продължим по същия начин. Наблюдавам всички съперници, включително и Левски. Не трябва да се заблуждаваме къде се намира Левски. Наблюдавах ги - играят сериозно и с много желание. Спирам дотук, защото не мога да разкривам детайли. Очаквам битка и сериозен мач. Всеки играе сериозно, когато се изправя срещу ЦСКА”, допълни Пенев, след което отговори по следния начин на въпрос за изтърпяното наказание. 

“Аз съм смел - казвам това, което мисля. Изтърпях си наказанието. Вие какво направихте? Нали сте четвъртата власт? Анализирайте! Силни медии в европейските първенства. И вие сте силни, но не анализирате. Трябва да не допускате да ви нареждат”, завърши Любослав Пенев своята пресконференция на "Българска армия".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти