Играчите на Ман Юнайтед бесни, Магуайър се конфронтирал с Уудуърд

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е влязъл в конфликт с изпълнителния вицепрезидент Ед Уудуърд относно включването на "червените дяволи" в Европейската Суперлига, което стана ясно официално в неделя вечер. Информации за случващото се започнаха да се появяват още в неделя следобед, часове преди домакинството на тима на Бърнли, което бе спечелено с 3:1.

Изпълнителният вицевицепрезидент на отбора Ед Уудуърд е организирал среща с играчите в понеделник сутрин, когато ги е осведомил за ситуацията. Това не е било прието добре, а част от играчите, включително капитанът на отбора Хари Магуайър, са изразили силно раздразнение от начина, по който са били информирани, липсата на комуникация от страна на клуба с тях, както и силно неодобрение от случилото се с Оле Гунар Солскяер, който бе поставен в неловкото положение да отговаря на въпроси след срещата без да е наясно със ситуацията.

Бруно Фернандеш скочи на Европейската Суперлига

Още вчера Бруно Фернандеш също ясно даде да се разбере за мнението му по въпроса, след като публикува "стори" в "Инстаграм", на което се виждаше звездата на Шампионската лига и написа отдолу "мечтите не могат да се купят".

Още от Футбол свят

Виж всички