Първо в Sportal.bg: Пълна промяна в Нефтохимик! Много волейболисти си тръгват, ето и първото ново попълнение

Пълна промяна ще има в състава на волейболния вицешампион на България при мъжете Нефтохимик 2010 (Бургас), научи Sportal.bg

Както първи Sportal.bg написа, наставник на тима ще продължи да бъде Николай Желязков, но много от тазгодишния отбор на Нефтохимик ще си тръгнат. Първите сигурни напускащи са близнаците Георги и Валентин Братоеви. 

Първо в Sportal.bg! Сериозни промени при вицешампионите: Николай Желязков остава, Братоеви си тръгват 🏐

„Старши-треньорът на мъжкия отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков ще води волейболистите и за следващия сезон в Суперлигата при мъжете 2021/2022, съобщи президентът на Нефтохимик 2010 Огнян Томов, специално пред Sportal.bg.

„Георги и Валентин Братоеви няма да играят в Нефтохимик през новия сезон. Много волейболисти ще си тръгнат от тима ни. Първото ни ново попълнение е центърът Венцислав Рагин“, обяви Огнян Томов, специално пред Sportal.bg. 

Под ръководството на Николай Желязков, отборът Нефтохимик спечели Суперкупата и Купата на България. След това достигна до финал в Суперлигата, където загуби от Хебър (Пазарджик) с 0-3 успеха и остана със сребърните медали. 

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти