Рони О'Съливан стресна феновете си, накара ги да мислят, че ще се отказва

Рони О’Съливан си поигра с чувствата на феновете си и ги накара да се опасяват, че на 6 април от 17 часа ще обяви отказването си от снукъра. Миналата седмица Ракетата оповести, че ще каже “важна новина”, а оттогава засипваше профила си във Facebook с носталгични и ретро снимки, с което фенската общност още повече започна да се опасява, че той ще прекрати кариерата си. Оказа се обаче, че става въпрос за ново рекламно сътрудничество с американската компания за бира и други напитки RockiT.

Нийл Робъртсън разгроми Рони О'Съливан във финала на Шампионата на тура по снукър

“Вече не се казвам Рони О’Съливан, а Рони Ракетата. Не се отказвам, всички да се успокоят, не се притеснявайте, слушайте “Оейзис”. Заради сътрудничество с американската компания RockiT, искам да ме наричате Рони Ракетата. Фантастично е да работя с този екип, чудех се защо не започна доживотно партньорство с компания, която се казва Rockit. 

Освен с напитки, Rockit се занимава с много реклама в автомобилните спортове. Аз пък много се наслаждавам на такива неща, така че ще правим страхотни инициативи в бъдеще, може да направя тест в Индикар.

Бих участвал и в много риалити предавания, получавал съм много предложения и съм бил много близо до това да ги приема. Отказах една такава покана веднъж заради Шампионата на Обединеното кралство”, каза Рони, след което продължи да си говори с мениджъра си Джейсън Франсис за “неща от живота”, които нямат нищо общо със снукъра.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти