Важен футболист се завръща за Лестър

Лестър получи сериозна подкрепа преди утрешното домакинство във Висшата лига срещу Манчестър Сити, след като стана ясно, че халфът Джеймс Мадисън се връща в състава. Той беше извън игра повече от месец заради проблеми с мускул на бедрото. Полузащитникът, който има осем гола и пет асистенции за Лестър във Висшата лига, за последно игра при победата над Астън Вила с 2:1 като гост на 21 февруари. 

"Той вече се върна в тренировките на пълни обороти и ще бъде на разположение за уикенда. Така че това е една чудесна новина за нас, обясни Брендън Роджърс пред журналистите. "Наистина, той не е готов на 100 процента за мача, но на фона на това каква беше контузията му, изглежда чудесно по време на тренировките. Работи здраво, после бие и удари, но няма никакви оплаквания от болки", допълни мениджърът. 

Защитникът Рикардо Перейра също е на разположение за мача в събота, след като имаше леко разтежение в слабините и му беше направена активна рехабилитация. "Рикардо също вече тренира с основната група и е готов за игра. Двамата с Джеймс Мадисън имаха сходни програми през последните седмици, така че и двамата се възстановяват много добре", каза още Роджърс.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти