Стоянович: Левски не е в перфектна позиция, борим се, както можем

Наставникът на Левски Славиша Стоянович бе изключително щастлив след минималния домакински успех с 1:0 над Славия. Причината за това е, че сините имат изключително трудна програма до края на редовния сезон и всяка спечелена точка ще трябва да дойде след максимално раздаване. 

“Много важни точки за нас. Знаех, че ще бъде труден мач. Търепние и само търпение. Имахме няколко положения да вкараме по-рано, но и Славия имаше едно положение. Със сигурност мачът беше различен в сравнение с предишния. Много голямо напрежение. Беше много трудно и за двата отбора. Изчакахме своя шанс и вкарахме след статично положение. Вижда се, че отобрите зад нас са много близко. Знаем, че имаме тежка и трудна програма след паузата. Трябва да сме на дистанция от конкурентите. След мача със Славия имах разговор с отобра и е нормално да поема отговорност. Говорихме с Наско Сираков и Павел Колев и се разбрахме кое е най-добре за клуба. 

Винаги съм спокоен. Имам емоция - и като се ядосам, и като съм щастлив. Левски не е в перфектна позиция, борим се, както можем - и ние на терена, и шефовете. Надявам се, че ще бъде още по-добре. Сега ни предстои необичайно дълга пауза, но за нас е много добре. Имаме много контузени играчи, които постепенно се връщат”, коментира Стоянович след най-старото столично дерби.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти