Паредес разкри защо е отклонил предложението на Интер

Халфът на Пари Сен Жермен Леандро Паредес посочи причината, поради която е отказал да се присъедини към Интер. Аржентинецът беше свързван с преминаване при “нерадзурите” през последните два трансферни прозореца, но той реши да остане на “Парк де Пренс”.

“Защо отказах на Интер? Тук се чувствам добре. Това, което ме накара да остана, е доверието на ръководството и съотборниците ми. Те ми се обадиха и ме помолиха да остана. Това само потвърди моето решение. Неймар и Килиан Мбапе? Клубът ще направи всичко възможно да ги задържи. Ще продължим да разчитаме на тях и дано да останат. Много е важно Неймар да е в страхотна форма, да е добре на психическо ниво и да има голямо желание. Удивително е това, което той може да направи за нас. Необходимо е Неймар да достигне нивото си в Шампионската лига.

При Маурисио Почетино ситуацията в отбора доста се промени. Преди това имаше неща, които просто не работеха. Всички се нуждаехме от психическа промяна. Също така колективно работим много повече в сравнение с преди. Байерн Мюнхен? Това е много тежък жребий. Байерн е много добър отбор, който разполага с играчи от най-високо ниво. За да спечелиш ШЛ, ти трябва да победиш най-добрите и така се подготвяш за това предизвикателство. Наясно сме, че отново можем да стигнем финала в турнира. Много си говорехме в нощта след загубения финал от Байерн. Искахме да спечелим трофея заради града, клуба и всички нас. Вече нямаме право да губим точки в Лига 1. Затова единствената ни възможност е да победим в предстоящия мач с Лион. Друг избор нямаме”, заяви Паредес пред Telefoot.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти